Vastaatko yrityksessä liikelahjojen hankkimisesta? Tiedäthän, että voit tilata likelahjat netistä. Sivustolta löydät erilaisia vaihtoehtoja mukeista kangaskasseihin, sateenvarjoihin ja tietokonereppuihin. Yrityksen painatus antaa lahjalle loppusilauksen, jonka avulla yritys muistetaan. Näkyvä painatus muistuttaa käyttäjäänsä ja kanssaihmisiä yrityksestä ja luo alitajuisestikin positiivista yrityskuvaa.

Ilahduta asiakasta

Lahjan avulla voit ilahduttaa asiakastasi ja luoda kiintymyssuhteen yrityksesi ja asiakkaan välille. Erityisesti jos lahjana on esine, jota asiakas käyttää usein, hän myös esinettä käyttäessään muistaa yrityksesi ja sen tuotteet tai palvelut. Lahja myös lisää asiakkaan positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Tyytyväinen asiakas usein myös ostaa uudelleen.

Lisää yhteenkuuluvuutta

Painatusten avulla luodaan myös yhteenkuuluvuutta yrityksen työntekijöiden kesken. Ulospäin asiakkaalle samanlaista kahvimukia tai kassia käyttävä henkilöstö luo myös asiantuntevan vaikutelman ja sisäisesti se tuo varmuutta työntekijöille ja lisää yhteishenkeä.

Lahjaksi jokapäiväinen tuote

Kannattaa huomioida, että mitä useammin ja pidempään asiakas tai työntekijä voi tuotetta käyttää, sitä tehokkaampi lahjan vaikutus on markkinoinnissa. Suomalaiset juovat paljon kahvia, joten kahvimuki on erinomaisen tehokas markkinointituote. He ovat kahvikansaa, joten voit tilata liikelahjat netistä ja hyödyntää toistuvan hyödyn. Yrityksen logolla varustettu kahvimuki toimii markkinoinnin keinona myös yrityksen sisällä. Erityisesti tämä toimii, jos henkilöstöllä on tapana siemailla kahvia usein ja vieläpä työn lomassa. Positiivinen mielikuva voi kahvimukien avulla välittyä myös asiakkaille. Huomaa, että voit tilata liikelahjat netistä. Kahvin kulutuksesta on tutkimusnäyttöäkin.