Nykyteknologia mahdollistaa sen, että voit mistä tahansa huolehtia siitä, että kotonasi on kaikki hyvin. Enää ei tarvitse käyttää aikaa siihen, että soitat kaikki naapurit läpi tai selaat somen puskaradiota tunti tolkulla, että saat lomasi aikana turvattua kotisi esimerkiksi murtovarkailta.

Hälytyssireenit kotiin

Osta netistä sireenit, jotka karkottavat kutsumattomat vieraat. Sireeniin voit asentaa aikataulut ja toiminnot tarpeidesi mukaan. Sireeni voi toimia myös liiketunnistimella, jonka voit ajastaa vaikka siksi aikaa, kun koti on tyhjänä. Sireenin käyttöön tarvitset vain laitteen, jonka voit hankkia verkkokaupasta. Toimiakseen sireeni tarvitsee vain langattoman wifi -verkon.

Aikatauluja voit säätää myös etänä iPhonen sovelluksella. Apple on ollut pitkään edelläkävijä älykkäiden kodinratkaisujen kehittäjänä.

Muut kodinturvajärjestelmät

Murtovarkaiden torjumisen lisäksi löydät runsaasti muita ratkaisuja, joilla voit turvata kotisi ja huolehtia siitä, vaikka et olisi itse kotona. IoT-ratkaisut voivat huolehtia kodin lämpötilasta ja kosteudesta tai voit IoT:n avulla huolehtia vaikka viherkasviesi kastelusta lomasi aikana.

iPhonen sovelluksilla voit seurata siis kaikkea, mitä kotonasi tapahtuu, olitpa missä tahansa. Selvitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia älykkääseen kotiisi löytyy.

Säästöä vakuutusmaksuihin

Saat ilmaisen vakuutustarjouksen lähes jokaisesta vakuutusyhtiöstä ja arvion, jossa huomioidaan älykkään kodin turvajärjestelmät. Niiden avulla voit säästää kotisi vakuutusmaksuissa ja olla huolettomasti lomalla, kun kotisi on turvattu. Muista siis päivittää kotivakuutuksesi samalla, kun teet kodistasi älykkään.